Skip to main content

Gostilna

V naši kuhinji dajemo prednost lokalnim proizvodom. Sestavine, iz katerih pripravljamo hrano, morajo biti sezonske in sveže.

Pri nas ne boste brali dolgih jedilnikov! Naš Priporočnik, ki sledi različnim časom leta, ponuja izbrane jedi, ki so pripravljene iz svežih in sezonskih sestavin. Natakarji vam bodo k jedem z veseljem priporočili vino, ki bo oplemenitilo izbrano jed. Tudi vina so lokalna, prilagojena jedilniku, vinska karta pozna letne čase in vaša pričakovanja.

Veseli smo vseh, ki stopite skozi naša vrata. Še posebej se razveselimo tistih, ki jih lahko pričakujemo vnaprej in se jim zato lahko še posebej posvetimo. Če veste, da nas želite obiskati, nas torej le pokličite in rezervirajte mizo zase ali svoje prijatelje - tudi mi se radi pripravimo na vaš obisk. Ko boste pri nas gostili večje družbe, se bomo z veseljem prilagodili vašim kulinaričnim željam.

Želimo si, da bi se v našo gostilno radi vračali, širili dobro besedo o nas in k nam s ponosom pripeljali svoje goste in prijatelje. Dobrodošli pri nas!

Kopun

Rad dobro jem

Krškopoljc

Poskusite ga tudi vi

Ponudba menijev


Glede na priložnost lahko izberete enega izmed predstavljenih menijev, oziroma z vami dogovorimo in pripravimo meni po vaših željah.

Turistične skupine


  • MENI 1

  • Goveja juha
  • Svinjski ombolo z jurčki, domači svaljki, sotirana zelenjava
  • Solata
  • Panakota z malinami

  • MENI 2

  • Kmečka krompirjeva in goveja juha
  • Sv. ribica v zeliščnem ovoju z omako, piščančja rolada s tremi siri v panko drobtinah, gratiniran štrukelj, julien zelenjava
  • Solata
  • Jabolčno-skutni zavitek z jabolčno čežano

  • MENI 3

  • Kremna porova juha in goveja juha
  • Dušena govedina v omaki, ocvrt piščančji fingers, zdrobov cmok, smetanov krompir
  • Solata
  • Chessecake z omako gozdnih sadežev, čokoladni crumble

  • MENI 4

  • Kremna čebulna juha in goveja juha
  • Testenine s kopunom in zelenjavo
  • Sv. flam krškopoljca s hrustljavo skorjico, piščanec s papriko, smetanov krompir, kremni riž z mlado špinačo
  • Solata
  • Ajdova tortica s slivovo marmelado

  • MENI KRŠKOPOLJC

  • Kostna juha iz krškopoljskega prašiča
  • Mesarska pečenka in krogljica krškopoljca, smetanov krompir, jullien zelenjava, raška čebula
  • Solata
  • Sladki štrukelj z izabelo

  • SEZONSKI DEGUSTACIJSKI MENI IZ LOKALNIH SUROVIN

  • Hladna predjed
  • Topla predjed
  • Glavna jed mesna ali ribja
  • Sladica
  • Gostilna Kunst, Krško
  • Pon - Sob
    07:00 - 22:00
  • Ob nedeljah in praznikih zaprto
  • Malice
    9:30 - 12:30
  • Kosilo
    11:30 - 15:00
  • Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.
  • Hotel Kunst, Krško
  • Non-stop
  • Ulica Mladinskih del. Brigad 1
    8273, Leskovec pri Krškem
  • Delovni čas:
    Pon. - Sob. od 7:00 - 22:00
  • +386 (0)7 488 03 18
  • Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

Sledite nam

Naroči se na novice