Gostilna in hotel Kunst
Družina Kunst

Za prijatelje

Ob večerih v našo gostilno običajno zavijejo prijatelji ali sodelavci, ki si želijo dobro jesti in ob tem prijetno pokramljati ter nazdraviti z vrhunskimi vini lokalnega okolja.

Srečo, šef gostilne Kunst, vedno vesel in nasmejan, takšen je pravi gostinec. Ko ni v službi, rad stopi na gledališki oder in odigra v gledališki predstavi. Pogosto ga lovi čas, ko pa le z njim najdeta skupni imenovalec, ga lahko srečate na koncertu Balaševiča.


Breda, skrbna in dobra, prava mama, takšna, ki vem, kaj je prava potratna potica in jo za praznike tudi speče. Rada ima naravo, zato tudi v gostilni po večini najdete naravne materiale in prave rože. Kadar ima čas, z veseljem zavije na travnik po travniško cvetje.


Nejc, mlad in ambiciozen, z dobro mero smisla za humor. Je tam, kjer je dobro vino in kitara od Balkana do Japana. Rad prisluhne zgodbam vinarjev in poskusi dobro kapljico.

Tjaša, navihana, z iskricami v očeh in šempeterskim naglasom, obožuje vintage in swing, pa naj gre za glasbo, obleke, avtomobile ali pa stare kuharske recepte. Včasih zavije v kmečko kuhinjo, da skupaj s pravo gospodinjo spečeta kruh in naredita potico.


Tamara se je naši družini pridružila leta 2013. Novosadčanka s simpatičnim slovenskim naglasom je v našo družino prinesla kajmak in veliko dobrih srbskih receptov. Najbolj navdušuje goste iz bivše Juge, saj jim z veseljem pove, da se je srbskega jezika učila le zaradi njih.

Želimo si, da bi v našo gostilno radi in s ponosom pripeljali svoje prijatelje, ter širili dobro besedo o nas